VIMACLEAN - течност за почистване остатъци от вар и цимент

 

alt

Описание

VIMACLEAN е концентрирана течност за почистване на остатъци от циментови и варови и гипсови разтвори, както и за отстраняване на котлен камък и ръжда.

Област на приложение

Използва се за почистване на керамични плочки, каменни облицовки, паваж и бетонови повърхности от котлен камък, остатъци от циментови, варови и гипсови разтвори. Подходящ е също за почистване на калциеви соли, за почистване на строителни инструменти. Идеален за отстраняване на котлен камък и ръжда.

Указание за употреба

Разрежда се с вода в съотношение 1:5 до 1:10. Повърхността, която трябва да се почисти се намокря добре и след 2-3 минути се почиства с помощта на твърда четка. Ако не е постигнат желаният резултат, операцията се повтаря. След почистването повърхността и инструментите трябва да се измият обилно с вода.

Мерки за безопасност

VIMACLEAN съдържа органични киселини, поради което причинява корозия. При употребата му да не се използват метални съдове и инструменти. Задължително да се носят ръкавици, работни дрехи и предпазни очила. Помещенията да са добре проветряеми. Да се държи далече от деца при работа и съхранение.

Внимание: При всяка нова повърхност и най-вече при почистване на декоративни стенни плочки първо изпробвайте на малък участък, за да се избегне частично разяждане на повърхността.

Опаковки

Туби по 1 и 5 кг.

Съхранение

Съхранява се 12 месеца в сухи помещения при температура под +30ºС.

ПРЕВОДАЧ

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Полагане на хидроизолация

You are here