VIMAGRAN-OB - замазка за индустриални подове

alt

ПРАХООБРАЗНА ЗАМАЗКА, ПОВИШАВАЩА МЕХАНИЧНАТА ЯКОСТ НА ИНДУСТРИАЛНИ ПОДОВИ ПОВЪРХНОСТИ

Описание

VIMAGRAN OB е готова суха замазка, предназначена за нанасяне върху индустриални подови настилки.
Адсорбира се от пресния бетон и повишава значително твърдостта на повърхността.
Съдържа високоустойчива циментова смес Portland със специална зърнометрия на кварцови пълнители и подобряващи добавки.
Създава затворена повърхност с подобрена устойчивост към абразия и удари.
Производител: Vimatec – Гърция

Област на приложение
VIMAGRAN OB се използва за подобряване механичната якост на бетонови подови повърхности.
Материалът е подходящ за индустриални производствени и складови помещения, паркинги, работилници и др.

Указание за употреба
VIMAGRAN OB се нанася с хеликоптер. Около 4 часа след изливане на прясната циментова смес (преди да започне да се втвърдява), разпръснете 2/3 от необходимия VIMAGRAN OB. След което изравнете с хеликоптер (шпакла) и продължете да намокряте повърхността, имайки в предвид, че циментовата основа се нуждае от вода, за да адсорбира материала. На края нанесете останалото количество от материала и с помощта на хеликоптер изравнете. При по-високи изисквания за хидроизолация и устойчивост, намокрете повърхността с разтвор от вода и емулсия за подобряване качествата на замазката VIRENOL или VIRESIN в съотношение 1:1 до 1: 2.
ВНИМАНИЕ: Ако след втвърдяване на подовата настилка се предвижда нанасяне на епоксидно покритие, избягвайте добавянето на VIRESIN във водата. Това ще окаже неблагоприятен ефект върху свързването на епоксидния материал.

Забележки
Температурата, при която се извършва полагането трябва да е над +5ºС. В противен случай втвърдяването на цимента ще отнеме повече време и цялостният процес на изграждане на индустриални подови настилки с помоща на хеликоптер ще се усложни.

Разход
Около 2 кг/кв.м за дебелина 1мм. Цялостен разход 4-6 кг/кв.м.
Ако смятате да нанасяте епоксиден материал, намалете използваното количество на 3-4 кг/кв.м.

Опаковка
Торби от 25 кг.
 

ПРЕВОДАЧ

Bulgarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

Полагане на хидроизолация

You are here